Amuses
De recepten verwijzen naar het menu
waar dit recept onderdeel van is
(Elke regel is een link)
- Aardappel met beurre blanc
- Albondigas Spaanse gehaktballetjes
- Amandelmousse met gekonfijte radijs
- Amuse de bouche
- Amuse Waldorf on a stick
- Asperges, peultjes en erwtjes met tuinkers
- Aspergerisotto met doperwten en gegrilde coquilles
- Aspergetartaar met kruiden en bloemen
- Artisjok met Parmaham
- Bladerdeeghapje met burrata en truffel
- Bodensee Ceviche
- Brioche met paling kaviaar
- Calamares fritos a la Romana
- Cannelloni van paprika met amandelen
- Cantharellenboter met stokbrood
- Carpaccio van knolraap
- Carpaccio van Porcini
- Coquilles met pastis afgeblust
- Coquilles met salsa van tomaat en gemberlimoencrème
- Croque de luxe met steak tartaar, truffel, kaviaar
- Crostini met salamiboter en spinazie, tuinbonenpuree met pecorino
- Eitje met vulling
- Espuma van groene asperges
- Flammkuchen gerookte zalm en asperges
- Gamba’s con Gabardina - Gebakken gamba`s
- Gebakken bloedworst op hete bliksemsalade
- Gebraiseerde eendenborst op chutney van asperges
- Gedroogde tomaatjes
- Gefrituurde pijlstaartinktvis met basilicum-aioli
- Gegrilde gamba’s met dressing Hoegaarden witbier
- Geitenkaaslolly
- Geitenkaasmousse
- Gemarineerde coquilles met palingmousse
- Gemarineerde zeebaars met jalapeño en gember
- Gerookt spek espuma
- Gerookte Coquille
- Gerookte paling op palingbol
- Geschroeide tonijn met verse kruiden
- Gevulde kleine komkommer
- Gevulde mosselen met gemarineerde garnalen
- Glaasje avocadocrème
- Gouden bonbon van heilbot
- Haringtartaar met Gin-fizz espuma
- Higos con serrano - Gegrilde vijgen in seranoham
- Hoorntje van brickdeeg met warmgerookte zalm
- Huîtres à la rosé
- Ijs van gerookte zalm, komkommer
- Ingepakte slakjes
- Kaashapje met Ibericoham
- Kabeljauw met Pedro Ximenez
- Kroepoek met garnalen
- Krokante biet canelé schelp
- La Luna, garnalenhapje
- Lepel-amuse van zalmmousse
- Madeleine van chorizo
- Mosselsoepje en gegratineerde mossel met choriso
- Mozzarella basilicum espuma
- Mozzarellacrème met avocado en tomaten
- Oesterproeverij
- Oester met sojadressing
- Oester met vinaigrette en champagne
- Olijfolie met zout en brood
- Olijven
- Opgevulde champignon met ragout van everzwijn
- Paddestoelenrisotto met Marsalapruimedanten
- Parmezaanse koekjes
- Pompoenmousse
- Pompoenjam
- Praline van foie gras
- Roerei in aardappeltjes
- Rotolo di cetriolo salmone (Zalm komkommerrol)
- Sarde a beccaficio
- Scampi met basilicumsausje
- Spinazie empanadillas
- Streetfood met octopus, gedroogde garnaal, ingelegde gember, katsuobushi
- Taartje met ei en truffel
- Taartje van witlof met Hollandse garnalen
- Tartaar van zalm en coquilles in lofblaadjes
- Tarte tatin met asperges
- Tartes Tatin van asperges
- Tomatenjelly, Mozzarellamousse en Pesto
- Tomatentartaar
- Uientortilla (tortilla de cebolla)
- Vijg met knolselderijmousse
- Wortel met Hollandse garnalen
- Wortel “Steak Tartare”