Voorgerechten
De recepten verwijzen naar het menu
waar dit recept onderdeel van is
(Elke regel is een link)
- Aan tafel gerookte coquille, gamba met daktuintje
- Aardappelbrood met ragout
- Aardappelslaatje met ganzenrilette en Soppressa van wild zwijn
- Ansjovisbeignets
- Artisjokkenhart met tuinbonen
- Bavarois van asperges met warmgerookte zalm
- Bokkenpootjes van gerookte zalm met gemarineerde asperges
- Cannelloni met mosterdragout en tomatenboter
- Cannelloni van avocado, Hollandse garnalen, langoustine
- Carpaccio
- Carpaccio van 3 soorten wild met pompoen en bosbessen
- Carpaccio van zalm, coquilles en zeebaars
- Chorizo espuma op mousse van piquillos en pisto
- Compositie met scheermessen
- Coquille/komkommer
- Coquilles met bloedworst
- Coquilles met linzen
- Coquilles met pompoen, trompettes de la mort en gele currysaus
- Coquilles van duinvoetje met beurre blanc
- Cornetto met kalfstartaar en paprika-ijs
- Crème de la mer
- Crêpes met ricotta en spinazie
- Don met Zalmeitjes
- Duif in pastatoffee
- Duif in pastatoffees á la Meuse
- Duif met schorseneren en bietjes
- Duivenborst
- Filodeeg met geitenkaas, witlof met walnoten
- Flinterdunne coquilles op gekaramelliseerd witlof, gesmolten ganzenlever en schuimige schaaldierensaus
- “Foie gras” van noten
- Forel met waterkers en zoetzuur
- Gebrande bloemkool
- Gefrituurde tonijnrol op Japanse wijze
- Gefrituurde zwezerik en gefrituurde groente
- Gekaramelliseerde asperges
- Gemarineerde coquilles met venkel en avocado
- Gepekelde zalm met edamameboontjes
- Gestoomde forel, venkel, grapefruit, hazelnoot
- Gevulde portobello
- Griekse salade maar dan anders
- Graukassuppe
- Groene asperges met gepocheerd ei op kruiden crème
- Groene asperge met pistache
- Gyoza
- Haringmarbré met Lardo di Colonnata
- Heek met kruidenkrokantje, puree en tomatensaus
- Heilbot, cashewnoten, bloemkool, kappertjes
- Inktvis gevuld met halloumi
- Kabeljauwhaasje met pesto en broodkruimkruidenkorst
- Kabeljauwrug met saliccia, gemarineerde komkommer en pijnboompitjes
- Kalfshaas met gamba’s en kerriemayonaise
- Kingfish met garnaal in kataifi
- Krabsalade in krokante huls met yuzuschuim
- Krabsalade met yuzu in krokantje
- Lamellen wit en groen, timbaaltje van snoekbaars, Parmaham, gepofte tomaatjes en basilicumboter
- Langoustine gevuld met cantharellen
- Mango gamba
- Miso met Tofu en Wakame
- Mosselen à l’Espagnol
- Mosselen, sobrasada, burrata
- Mosselproeverij
- Octopus met zwarte knoflook
- Oeufs en meurette
- Okonomyaki
- Parade van garnalen
- Parmigiano reggiano
- Peterselie gnocchi, Taleggiosaus, asperges
- Pijlinktvis-aren met paddenstoelen, bamboo-shoots en zwarte bonensaus
- Pittige linzen
- Pompoentaartje met carpaccio van coquille met truffelvinaigrette
- Portobello met geitenkaas en bietensaus
- Quinoa cocktail
- Rauw vijgentaartje met geitenkaas
- Ravioli colorati (Kleurrijke Ravioli)
- Ravioli met kabeljauw en zalm
- Ravioli met paddenstoelen en koolrabischuim
- Ravioli met pompoenmousse en Pecorinokoekjes
- Ravioli met truffel
- Ravioli van Gandaham en Bokkesprong geitenkaas met een saus van gepofte knoflook
- Ricottagnocchi met aubergine en salieboter
- Risotto alla zucca
- Risotto, morilles, asperges, zeekraal
- Rode mul met aardappelschubben
- Rode mul met rozemarijn, beurre blanc en wilde spinazie
- Rouget barbet met asperges en dragonbotersaus
- Salade met kreeft
- Sashimi
- Scampi met kroepoek met komkommersepuma
- Scholburger in sandwich
- Steak tartaar 2.0
- Sukade met ganzenlever met appelmoes met noten
- Taartje met ganzenlevermousse met balsamicoglaçage
- Taartje van avocado, knolselderij met coquilles
- Tagliatelle van groene asperges
- Tartaar met ansjovistapenade
- Tartaar met gepekelde zomergroente en Parmezaanse kaaskrokantje
- Tartaar van beekridder
- Terrine van knolselderij
- Terrine van konijn en pruimen met Trappistenbier
- Tofu
- Tomatenbavarois met haringtartaar
- Tonijn met ganzenlevercrème
- Tonijn met krab
- Tonijntartaar
- Udon met tempura
- Victoriabaars met curry en koriander
- Vismousse met krokant omhulsel
- Vitello Tonnato
- Vrienden in het groen met rillette van kabeljauw
- Waldorfsalade met parelhoen
- Wiener schnitzel
- Witte asperge, nestje van loempiavelletjes, zwarte risotto, zalmlamellen, beurre blanc
- Zacht gegaarde kabeljauw, rettich en gravlaxsås
- Zacht gegaarde kabeljauw, venkelcrème, druiven, champagneschuim
- Zachtgegaard buikspek
- Zalm met avocado
- Zalm met venkel
- Zalm-spinazie ravioli met steranijsroomsaus, courgettecrème en dragonschuim
- Zeebaars met artisjokcrème
- Zeebaars met cantharel
- Zeeduivel met sauce à la crème, asperges, beurre blanc, spinazie, ansjovisboter en waspeentjes sous vide
- Zeeuwse kokkels à la marinara
- Zilte groente met oester en forelparel
- Zwarte olijf met gamba
- Zwezerik met gefermenteerde knoflook