Nagerechten
De recepten verwijzen naar het menu
waar dit recept onderdeel van is
(Elke regel is een link)
- Aardbeien met rumijs en venkelijs
- Ananastartaar en limoensorbet, zwartsesamzaadijs en cachacaschuim
- Apfelstrudel
- Baba au rum met sinaasappel
- Banaan met dragon
- Bavarois van asperges met gekonfijte asperges en gemarineerde aardbeien
- Bavarois, ijsmousse, chocola
- Boomstammetjes
- Champagnesoep
- Chocoladeganache met frambozencrème
- Citroentaartje
- Citrusvruchten gratin
- Clementines met gin-tonic- en kaneelijs
- Crème brûlée met rood fruit
- Crème brûlée van limoncello
- Crèpes flambées
- Dame blanche 2.0
- Dame blanche Matcha
- Exotische Cheesecake
- Frambozenmousse
- Frambozentaartje met biscuit roses de Reims
- Gebakken vijg met rodewijnijs
- Gemarineerde aardbeien met corail en vanille-ijs
- Gemberbierijs met 5 spicesmousse
- Geroosterde rabarber, vanillebavarois, sorbet van geitenkaas, aardbeien
- Gevulde perziken
- Hemelse modder net even anders
- Herve kaas met peer en koffiecrumble
- Ijsmousse met gebrande meringue en rabarber
- Île flottante
- Kerstsoesjes
- Kwartet zomerkoninkjes
- Lambada aardbeien
- Maanzaadtaartje met Leffe Tripel-ijs en vossenbessensaus
- Makarons met chocolade, smeuïg sinaasappellaagje en sorbet van basilicum
- Mascarponemousse met koffiecrunch
- Mascarponemousse met vijgen
- Meloen met Viooltjes
-
Meringue-citroentaartje met pistache ijs enwitte chocolademousse
- Mousse van bramen, sorbet van rode bessen en jasmijn met kletskopje
- Nashi pear, miso-karamel, matcha ijs, zwart sesamzaad, amarena kersen
- Nectarines met paprika
- Panna cotta con frutta
- Panna cotta espresso martini
- Panna cotta van kastanjes
- Panna cotta van zwarte sesam
- Passievrucht panna cotta met kokosijs, kokoscrumble
- Pavlova
- Perenbavarois met bramensaus
- Perzikdessert
- Praliné bavarois
- Pruimenclafoutis
- Rabarberfeestje
-
Rabarberijs, rabarbersalade, parfait gold chocolade en tuille
- Romige zoethoutrijstpudding met gepocheerde Williams peer en heldere karamelsaus
- Rommedoeterrine met stroop en pruimen
- Roomijs karamel met peer en namelaka
- Savarin van aardbei met gemarineerde aardbei en yoghurtijs met dragon
- Semifreddo met bramen
- Semifreddo croccante met zabaione
- Sinaasappelbavarois met amandelschuim en pistache-ijs
- Spaanse amandeltaart
- Steenvruchtensalade met Turkse Yoghurtespuma en krokante honing
- Taartje van chocolade met frambozen
- Tarte citron
- Tarte tatin peer met gorgonzola ijs
- Tarte tatin van Doyenne de Comice
- Tiramisu
- Tiramisu 2.0
- Trois chocolats
- Truffe - amer met karamelsaus, gekonfijte sinaasappelschillen en witte chocoladekrullen
- Warm chocoladetaartje met sabayon van kriekbier en vanille ijs
- Witlof met kumquats, gekaramelliseerde walnoot en blauwe kaas