Hoofdgerechten
De recepten verwijzen naar het menu
waar dit recept onderdeel van is
(Elke regel is een link)
- Bresseduif met bloedworst, broccolitartaar
- Cod à Picasso au coco
- Dry-aged rundvlees met rode wijnsaus
- Eendenborst met sinaasappelsaus, olijven, witlof en aardappelgratin
- Fazantenborst met jus van Bockbier
- Filets de boeuf sauce Café de Paris
- Gans met pasta en bosbessen
- Gebraad van Livar met pastinaakmousse en Charlotte van witlof en aardappelen
- Gebraden hazenrug met linzen, appel
- Gebraiseerde kalfszwezerik met witte bonenpuree en basilicumvinaigrette
- Gegrilde aardappel met pompoentartaar
- Geitenlamsracks met daslook en aspergekroket
- Gekaramelliseerde eendenborstr met tandoori,verjus,oestersaus en cajunaardappelen
- Gerookte zeetong met lavendelvinaigrette, limoenrijst
- Getruffeerde pasta met trompet de la mort
- Geuldallamsrug en kotelet met lasagne van knolselderij
- Gevulde konijnenfilet met spinazie
- Gevulde koteletjes van everzwijn met najaarsgarnituur
- Gevulde Parelhoender met pastinaakpuree
- Hazenragout
- Hazenrug in notenjasje
- Hazenrugfilet met smeuïge aardappelmousseline en boerenkool, krokant katenspek en jeneverbesjus
- Hert in het rood
- Hertenbiefstuk met pompoencrème, selderijcrème, pompoenblokjes
- Hertenfilet met bloedworst en appel
- Hertenmedaillons op flensje met cranberries
- Hertmedaillon met drie soorten puree en veenbessensaus
- Ierse Runderlende met friet van zoete aardappel, sjalottencompote en bearnaisesaus
- In vanille gebakken zalm, gepekelde radijs, aspergemuffin
- Involtini van kalfsvlees, salade van gegrilde groente
- Kalbsrahmgulasch mit Nockerln
- Kalfslever met uiencompote in vinaigrette met zwarte knoflook
- Kalfsribeye, groene kool met vadouvan, knolselderiemousse en Madeirajus
- Kalfsvlees gerookt met kruidenhooi, tuinbonen en morieljes
- Kalfsvlees met quenelle duxelle, asperge, hollandaisesaus en pommes fondant
- Kalfswang en kalfstong
- Kalfswang met tuinbonen en artisjokken
- Kalfswang met tarbot
- Kip met morilles
- Kreeft met asperges en zeegroente
- Kwartel met kalkoenfarce, pastadeeg, puree met rucola en kwartelsaus
- Kwartel in jasje van pastadeeg
- Lamsfilet met groente
- Lamsfilet met kruiden
- Lamsfilet met specerijen en een jus van bonenkruid
- Lamskoteletjes op Turkse wijze
- Lamskoteletjes op Turkse wijze, met krokante asperges met sumak en caçik schuim
- Lamskroon en filet, crème van rode puntpaprika, polenta
- Lamszadel in een zoutkorst met asperges en aardappels uit de oven met rozemarijn
- Op eucalyptus gegaarde lamsfilet met voorjaarsgroenten
- Parmentier van ossenstaart met truffel
- Patrijs, eend en bloedworst met zuurkoolrisotto
- Patrijs met risottokroketjes
- Pollo con peperoni (Kip en Paprika)
- Pompoen met pistache en rode curry
- Pompoen stamppotje
- Ree / hert met rode ui tarte tatin en bietjes
- Ree met smeuïge bloedworst, rode biet en bramen
- Reebiefstukjes met portsabayon
- Rendang smoor, atjar tjampur, nasi kuning, bajam (sajur Spinazie), emping blado
- Roergebakken asperges met licht gerookte kalfshaas, saus van morilles en peterselierisotto
- Runderlende, gepofte groente
- Runderlende met jonge teentjes knoflook
- Smoked beef fillet met courgette
- Sukade met uiencompote appelsabayon en truffel
- Tartiflette met zalm en pompoen
- Texelse lamshaasjes met mosterd-rozemarijnsaus
- Toscaanse rundervinken met risotto en gevulde koolbladeren
- Trio van wild met zuurkoolkroketten
- Vis in zoutkorst
- Wilde eend met appel
- Wilde eend met appel
- Wilde eend met witlof en portsaus
- Wildzwijnrol met groente
- Wildzwijnrol met pompoen, paddenstoelen, spruiten, blauwe druiven en amandelen
- Wildzwijnrolletjes met bleu d ‘Auvergne en hete bliksem
- Zarzuela de pescado y marisco
- Zeeduivel, gerookte aardappel
- Zeeduivel met garam masala en gember
- Zoete aardappelpompoen Urumaki
- Zwezerik met zwarte knoflook