januari 2019
Ingepakte slakjes; Venkelsoep met coquilles; Inktvis gevuld met halloumi; Dry-aged rundvlees met rode wijnsaus; Panna cotta van kastanjes
februari 2019
Gerookte paling op palingbol; Zwarte olijf met gamba; Gevulde portobello; Kalfswang en kalfstong; Herve kaas met peer en koffiecrumble
maart 2019
Espuma van groene asperges; Gepekelde zalm met edamameboontjes; Pittige linzen; Zeeduivel met garam masala en gember; Ananastartaar en limoensorbet, zwartsesamzaadijs en cachacaschuim
april 2019
Gevulde kleine komkommer; Parade van garnalen; Ricottagnocchi met aubergine en salieboter; Lamsfilet met groente; Dame blanche Matcha
mei 2019
Tarte tatin met asperges; Groene asperge met pistache; Bavarois van asperges met warmgerookte zalm; Geitenlamsracks met daslook en aspergekroket; Lambada aardbeien
juni 2019
Olijfolie met zout en brood, Olijven; gedroogde tomaatjes; Parmezaanse koekjes; Sarde a beccaficio; Tomatenjelly, Mozzarellamouse en Pesto; Artisjok met Parmaham; Crostini met salamiboteren spinazie, tuinbonenpuree met pecorino; Bouillabaisse; Crème Brûlée met rood fruit
juli 2019
wegens vakantie geen recept
augustus\september 2019
Kroepoek met garnalen; Tonijntartaar; Zachtgegaard buikspek; Runder….. met jonge teentjes knoflook; Panna cotta van zwarte sesam
oktober 2019
Kabeljauw met Pedro Ximenez; Witlofsoep met Hollandse garnalen; Cornetto met kalfstartaar en paprika-ijs; Gans met pasta en bosbessen; Semifreddo met bramen
november 2019
Taartje met ei en truffel, Gefrituurde zwezerik en gefrituurde groente, Risotto alla zucca, Gebraden hazenrug met linzen, appel, Praliné bavarois
december 2019
Gouden bonbon van heilbot, Coquilles met pompoen, Trompettes de la mort en gele currysaus, Cannelloni met mosterdragout en tomatenboter, Bresseduif met bloedworst, Broccolitartaar, Champagnesoep