Recepten 2019

januari 2019

Ingepakte slakjes; Venkelsoep met coquilles; Inktvis gevuld met halloumi; Dry-aged rundvlees met rode wijnsaus; Panna cotta van kastanjes

februari 2019

Gerookte paling op palingbol; Zwarte olijf met gamba; Gevulde portobello; Kalfswang en kalfstong; Herve kaas met peer en koffiecrumble

maart 2019

Espuma van groene asperges; Gepekelde zalm met edamameboontjes; Pittige linzen; Zeeduivel met garam masala en gember; Ananastartaar en limoensorbet, zwartsesamzaadijs en cachacaschuim

april 2019

Gevulde kleine komkommer; Parade van garnalen; Ricottagnocchi met aubergine en salieboter; Lamsfilet met groente; Dame blanche Matcha

mei 2019

Tarte tatin met asperges; Groene asperge met pistache; Bavarois van asperges met warmgerookte zalm; Geitenlamsracks met daslook en aspergekroket; Lambada aardbeien

juni 2019

Olijfolie met zout en brood, Olijven; gedroogde tomaatjes; Parmezaanse koekjes; Sarde a beccaficio; Tomatenjelly, Mozzarellamouse en Pesto; Artisjok met Parmaham; Crostini met salamiboteren spinazie, tuinbonenpuree met pecorino; Bouillabaisse; Crème Brûlée met rood fruit

juli 2019

wegens vakantie geen recept

augustus\september 2019

Kroepoek met garnalen; Tonijntartaar; Zachtgegaard buikspek; Runder….. met jonge teentjes knoflook; Panna cotta van zwarte sesam

oktober 2019

Kabeljauw met Pedro Ximenez; Witlofsoep met Hollandse garnalen; Cornetto met kalfstartaar en paprika-ijs; Gans met pasta en bosbessen; Semifreddo met bramen

november 2019

Taartje met ei en truffel, Gefrituurde zwezerik en gefrituurde groente, Risotto alla zucca, Gebraden hazenrug met linzen, appel, Praliné bavarois

december 2019

Gouden bonbon van heilbot, Coquilles met pompoen, Trompettes de la mort en gele currysaus, Cannelloni met mosterdragout en tomatenboter, Bresseduif met bloedworst, Broccolitartaar, Champagnesoep