Nieuws

Cuisine Culinaire Maastricht is opgericht in 2016.

Op 8 april j.l. heeft Marijke Pfennings als voorzitter van Cuisine Culinaire Maastricht in het bijzijn van de secretaris op de Algemene Ledenvergadering van Cuisine Culinaire Nederland te Almere het bewijs van lidmaatschap in ontvangst genomen. Het bewijs is ons ingelijst en wel ter hand gesteld om het op te hangen op onze kooklocatie.

Op 15 november 2016 zijn door RTV Maastricht opnames gemaakt voor het TV programma “De Ontmoeting” dat met kerstmis is uitgezonden. Dit filmpje is terug te vinden op internet via de volgende link: http://www.rtvmaastricht.nl/tv/de-ontmoeting/41427127

In de maand oktober werden twee activiteiten georganiseerd. Op 17 oktober gingen we naar Hoeve Nekum, Nekummerweg 31, 6213 Maastricht voor een wijnproeverij en op 19 oktober deden wij een workshop bonbons maken bij La Fève, Statensingel 148b, 6217 KH Maastricht.

Na onze succesvolle start bij Kookstudio Kicken aan de Dorpstraat in de wijk Heer in november staan onze volgende kookavonden voor april 2018 gepland op 17e, 18e en 19e.

Op vrijdag 9 maart vond er een rondleiding en een workshop wild en gevogelte uitbenen en bereiden plaats bij de Sligro.