Recepten 2018

januari 2018

Eitje met vulling; Tomatenbavarois met haringtartaar; Gele paprikasoep; Wildzwijnrol met groente; Mascarponemousse met koffiecrunch

februari 2018

Glaasje avocadocrème; Mosselproeverij; Portobello met geitenkaas en bietensaus; Kalfswang met tarbot; Rommedoeterrine met stroop en pruimen

maart 2018

Tataki van tonijn; Langoustine met wasabi; Thaise currysoep; Varkenswang en zwezerik op oosterse wijze; Bananenloempia met matcha ijs

april 2018

Coquilles met pastis afgeblust; Truffelsoep Elysée; Rode mul met aardappelschubben; Kip met morilles; Crèpes flambées.

mei 2018

Carpaccio van knolraap; Tagliatelle van groene asperges; Gekaramelliseerde asperges; Lamsfilet met kruiden; Rabarberfeestje.

juni 2018

Geitenkaaslolly; Aspergesoep met 3 bereidingen van zalm; Zeebaars met artisjokcrème; Kwartel in jasje van pastadeeg; Aardbeien met rumijs en venkelijs.

september 2018

Vijg met knolselderijmousse; Tartaar met gepekelde zomergroente en Parmezaanse kaaskrokantje; Haringmarbré met Lardo di Colonnata; Wilde eend met appel; Steenvruchtensalade met Turkse Yoghurtespuma en krokante honing.

oktober 2018

Gegrilde gamba’s met dressing Hoegaarden witbier ; Terrine van konijn en pruimen met trappistenbier; Trappistenbier-kaassoep; Fazantenborst met jus van Bockbier; Warme chocoladetaartje met sabayon van kriekbier en vanille ijs.

november 2018

Gemarineerde zeebaars met jalapeño en gember; Salade met kreeft; Taartje met ganzenlevermousse met balsamicoglacage; Hertmedaillon met drie soorten puree en veenbessensaus; Clementines met gin-tonic- en kaneelijs.

december 2018

Bladerdeeghapje met burrata en truffel; Zeeuwse kokkels à la marinara; Ravioli met truffel; Hazenragout; Crème brûlée van limoncello.