januari 2018
Eitje met vulling; Tomatenbavarois met haringtartaar; Gele paprikasoep; Wildzwijnrol met groente; Mascarponemousse met koffiecrunch
februari 2018
Glaasje avocadocrème; Mosselproeverij; Portobello met geitenkaas en bietensaus; Kalfswang met tarbot; Rommedoeterrine met stroop en pruimen
maart 2018
Tataki van tonijn; Langoustine met wasabi; Thaise currysoep; Varkenswang en zwezerik op oosterse wijze; Bananenloempia met matcha ijs
april 2018
Coquilles met pastis afgeblust; Truffelsoep Elysée; Rode mul met aardappelschubben; Kip met morilles; Crèpes flambées.
mei 2018
Carpaccio van knolraap; Tagliatelle van groene asperges; Gekaramelliseerde asperges; Lamsfilet met kruiden; Rabarberfeestje.
juni 2018
Geitenkaaslolly; Aspergesoep met 3 bereidingen van zalm; Zeebaars met artisjokcrème; Kwartel in jasje van pastadeeg; Aardbeien met rumijs en venkelijs.
september 2018
Vijg met knolselderijmousse; Tartaar met gepekelde zomergroente en Parmezaanse kaaskrokantje; Haringmarbré met Lardo di Colonnata; Wilde eend met appel; Steenvruchtensalade met Turkse Yoghurtespuma en krokante honing.
oktober 2018
Gegrilde gamba’s met dressing Hoegaarden witbier ; Terrine van konijn en pruimen met trappistenbier; Trappistenbier-kaassoep; Fazantenborst met jus van Bockbier; Warme chocoladetaartje met sabayon van kriekbier en vanille ijs.
november 2018
Gemarineerde zeebaars met jalapeño en gember; Salade met kreeft; Taartje met ganzenlevermousse met balsamicoglacage; Hertmedaillon met drie soorten puree en veenbessensaus; Clementines met gin-tonic- en kaneelijs.
december 2018
Bladerdeeghapje met burrata en truffel; Zeeuwse kokkels à la marinara; Ravioli met truffel; Hazenragout; Crème brûlée van limoncello.