Recepten 2017

januari 2017

Gebakken bloedworst op hete bliksemsalade; Zuurkoolsoepje met gerookte zalmforel; Kabeljauwrug met salsiccia, gemarineerde komkommer en pijnboompitjes; Kalfsribeye, groene kool met vadouvan, knolselderiemousse en Madeirajus; Witlof met kumquats, gekaramelliseerde walnoot en blauwe kaas

februari 2017

Paddestoelenrisotto met Marsalapruimedanten; Aardappelbrood met ragout; Flinter dunne coquilles op gekarameliseerd witlof, gesmolten ganzenlever en schuimige schaaldierensaus; Gevulde Parelhoender met pastinaakpuree; Romige zoethoutrijstpudding met gepocheerde Williams peer en heldere karamelsaus

maart 2017

Mozzarella basilicum espuma; Vitello Tonnato; Ravioli met kabeljauw en zalm; Involtini van kalfsvlees met salade van gegrilde groente; Panna cotta con frutta

april 2017

La Luna, garnalenhapje; Rode mul met rozemarijn, beurre blanc en wilde spinazie; Gazpacho van oerbiet; Geuldallamsrug en kotelet met lasagne van knolselderij; Sinaasappelbavarois met amandelschuim en pistache-ijs

mei 2017

Gebraiseerde eendenborst op chutney van asperges; Bokkenpootjes van gerookte zalm met gemarineerde asperges; Lamellen wit en groen, timbaaltje van snoekbaars, Parmaham, gepofte tomaatjes en basilicumboter; Roergebakken asperges met licht gerookte kalfshaas, saus van morilles en peterselierisotto; Savarin van aardbei met gemarineerde aardbei en yoghurtijs met dragon

juni 2017

Amuse Waldorf on a stick; Vrienden in het groen met Rillette van Kabeljauw; Artisjokkenhart met tuinbonen; Ierse Runderlende met friet van zoete aardappel, sjalottencompote en bearnaisesaus; Gemarineerde aardbeien met corail en vanille-ijs

november 2017

Huîtres a la rosé; Taartje van avocado; knolselderij met coquilles; Pumpkinsoep; Reebiefstukjes met portsabayon; Chocoladeganache met frambozencrème

december 2017

Praline van foie gras; Compositie met scheermessen; Duif in pastatoffee; Hertenmedaillons op flensje met cranberries; Tarte tatin van Doyenne de Comice