Recepten 2016

Op deze pagina vindt u de recepturen van 2016

februari 2016

Geschroeide tonijn met verse kruiden; Filodeeg met geitenkaas, witlof met walnoten; Coquille/Komkommer; Eendenborst met sinaasappelsaus, olijven, witlof en aardappelgratin; Taartje van chocolade met frambozen

maart 2016

Taartje van witlof met Hollandse garnalen; Kalfshaas met gamba’s en Kerriemayonaise; Forel met waterkers en zoetzuur; Sukade met uiencompote appelsabayon en truffel; Makarons met chocolade, smeuïg sinaasappellaagje en sorbet van basilicum

april 2016

Coquilles met salsa van tomaat en gemberlimoencrème; Bouillon van gerookte paling en gegrilde grietfilet; Ravioli van Gandaham en Bokkesprong geitenkaas met een saus van gepofte knoflook; Lamsfilet met specerijen en een jus van bonenkruid; Maanzaadtaartje met Leffe Tripel-ijs en vossenbessensaus

mei 2016

 “Tartes Tatin” van asperges; Gerookte zalmsoep met asperges; Rouget barbet met asperges en dragonbotersaus; Lamsbout in een zoutkorst met asperges en aardappels uit de oven met rozemarijn; Bavarois van asperges met gekonfijte asperges en gemarineerde aardbeien

juni 2016

Scampi met basilicumsausje; Victoriabaars met curry en koriander; Gebraiseerde kalfszwezerik met witte bonenpuree en basilicumvinaigrette; Baba au rum met sinaasappel

augustus 2016

Thema Spaanse tapas; 6 tapas: Higos con serrano, Gegrilde vijgen in seranoham; Albondigas, Spaanse gehaktballetjes; Calamares fritos a la Romana; Uientortilla (tortilla de cebolla); Spinazie empanadillas; Gamba’s con Gabardina – Gebakken gamba`s; Twee-kleuren gazpacho; Zarzuela de pescado y marisco; Spaanse amandeltaart

september 2016

Gevulde mosselen met gemarineerde garnalen; Ansjovisbeignets; Crêpes met ricotta en spinazie; Toscaanse rundervinken met risotto en gevulde koolbladeren; Gevulde perziken

oktober 2016

Opgevulde champignon met ragout van everzwijn; Aardappelslaatje met ganzenrilette en Soppressa van wild zwijn; Heldere wildsoep met bospaddelstoelen; Hazenrugfilet met smeuïge aardappelmousseline en boerenkool, krokant katenspek en jeneverbesjus; Perenbavarois met bramensaus

november 2016

Amandelmousse met gekonfijte radijs; Carpaccio van 3 soorten wild met pompoen en bosbessen; Schuimige cappuccino met gerookte forel, waterkers en amandelen; Terschellingse Cranberryspoom; Wildzwijnrolletjes met bleu d ‘Auvergne en hete bliksem; Kerstsoesjes

december 2016

Lepelamuse van zalmmousse; Gefrituurde tonijnrol op Japanse wijze; Kopje lichtgebonden witte preisoep met crème fraîche en groene kruiden; Gevulde koteletjes van het hert met najaarsgarnituur; Tiramisu