februari 2016
Geschroeide tonijn met verse kruiden; Filodeeg met geitenkaas, witlof met walnoten; Coquille/Komkommer; Eendenborst met sinaasappelsaus, olijven, witlof en aardappelgratin; Taartje van chocolade met frambozen
maart 2016
Taartje van witlof met Hollandse garnalen; Kalfshaas met gamba’s en Kerriemayonaise; Forel met waterkers en zoetzuur; Sukade met uiencompote appelsabayon en truffel; Makarons met chocolade, smeuïg sinaasappellaagje en sorbet van basilicum
april 2016
Coquilles met salsa van tomaat en gemberlimoencrème; Bouillon van gerookte paling en gegrilde grietfilet; Ravioli van Gandaham en Bokkesprong geitenkaas met een saus van gepofte knoflook; Lamsfilet met specerijen en een jus van bonenkruid; Maanzaadtaartje met Leffe Tripel-ijs en vossenbessensaus
mei 2016
“Tartes Tatin” van asperges; Gerookte zalmsoep met asperges; Rouget barbet met asperges en dragonbotersaus; Lamsbout in een zoutkorst met asperges en aardappels uit de oven met rozemarijn; Bavarois van asperges met gekonfijte asperges en gemarineerde aardbeien
juni 2016
Scampi met basilicumsausje; Victoriabaars met curry en koriander; Gebraiseerde kalfszwezerik met witte bonenpuree en basilicumvinaigrette; Baba au rum met sinaasappel
augustus 2016
Thema Spaanse tapas; 6 tapas: Higos con serrano, Gegrilde vijgen in seranoham; Albondigas, Spaanse gehaktballetjes; Calamares fritos a la Romana; Uientortilla (tortilla de cebolla); Spinazie empanadillas; Gamba’s con Gabardina – Gebakken gamba`s; Twee-kleuren gazpacho; Zarzuela de pescado y marisco; Spaanse amandeltaart
september 2016
Gevulde mosselen met gemarineerde garnalen; Ansjovisbeignets; Crêpes met ricotta en spinazie; Toscaanse rundervinken met risotto en gevulde koolbladeren; Gevulde perziken
oktober 2016
Opgevulde champignon met ragout van everzwijn; Aardappelslaatje met ganzenrilette en Soppressa van wild zwijn; Heldere wildsoep met bospaddelstoelen; Hazenrugfilet met smeuïge aardappelmousseline en boerenkool, krokant katenspek en jeneverbesjus; Perenbavarois met bramensaus
november 2016
Amandelmousse met gekonfijte radijs; Carpaccio van 3 soorten wild met pompoen en bosbessen; Schuimige cappuccino met gerookte forel, waterkers en amandelen; Terschellingse Cranberryspoom; Wildzwijnrolletjes met bleu d ‘Auvergne en hete bliksem; Kerstsoesjes
december 2016
Lepelamuse van zalmmousse; Gefrituurde tonijnrol op Japanse wijze; Kopje lichtgebonden witte preisoep met crème fraîche en groene kruiden; Gevulde koteletjes van het hert met najaarsgarnituur; Tiramisu