Recepten 2020

Maart

Schilderspalet: amuses de bouche
Vermeer, meisje met de parel: zilte groente met oester en forelparel
Vittore Carpaccio, twee dames in Venetië: carpaccio
Picasso, nachtvissen in Antibes: cod à Picasso au coco
Mondriaan, Victory Boogie Woogie: bavarois, ijsmousse, chocola

Februari

Japan: Tako yaki (streetfood met octopus, gedroogde garnaal, ingelegde gember, katsuobushi)
China: Mai sui you yu juan (pijlinktvis-aren met paddenstoelen, bamboo-shoots en zwarte bonensaus)
Thailand: Tom Yam Goong Hot & Sour garnalensoep
Indonesië: Rendang smoor, atjar tjampur, nasi kuning, emping blado, bajam (sajur spinazie)
Korea: nashi pear, miso-karamel, matcha ijs, zwart sesamzaad en amarena kersen

Januari

Madeleine van chorizo
Quinoa cocktail
Velouté van kervel en rivierkreeftjes
Gerookte zeetong met lavendel-vinaigrette en limoenrijst
Île flottante
wijnadvies